שחומה, ענוגה, מפתה ומהפנטת. הושטתי ידי, עצמתי את עיני והמסתי את הקובייה על לשוני.
כך התחיל סיפור אהבה מתוק.
המשכנו במסע לדרום אמריקה הפראית בין מטעי הקקאו, לחקור את עברה ושורשיה…
עברנו לאירופה ובשוויץ התמחנו בסודות הטעם והעיצוב.
לאחר מסע ארוך, נחתנו בתל אביב והגענו למסקנה שאנחנו מטורפים זה על זאת.
לכן קוראים לנו שוקולוקו ("לוקו" בספרדית = מטורף).
מאז ועד היום אנחנו ממיסים, יוצקים, יוצרים, מעצבים, מציירים ומשתעשעים בשוקולד.
מי שמזמין אותנו זוכה בחוויה רב חושית.
כשר חלבי לאוכלי אבקת חלב נוכרי בהשגחת רבנות תל אביב.
קאווה ג'ום סרה ברוט לבן יבש, כשר. זני ענבים: מקבאו, פארלדה, קסאלרו. כל הענבים נבצרו ידנית, הרכב הזנים בבלנד משתנה מבציר לבציר. תהליך ייצור: כל זן ענבים הותסס בנפרד במיכלי נירוסטה בטמפרטורות קרות ומבוקרות לאחר מכן נקבע הבלנד מוספים שמרים וסוכרים והיין מתחיל תסיסה שניה בבקבוק, בסוף התסיסה מנוקים המשקעים החוצה ונעשה מילוי מחדש של הבקבוקים. צבע: זהוב בהיר. ריח: ליין ארומות של לחם טרי, לימון, אשכולית לבנה, ופסיפלורה. טעם: יין בעל גוף בינוני קל, בועות קופצניות, חמיצות מרעננת וסיומת אלגנטית ונעימה.
עדיין לא הצלחת לבחור מתנה? אל דאגה, יש גיפטוש קארד!
שובר מתנה לכל החוויות והמתנות השוות באתר