חוויה יוצאת דופן של סדנת טעימות גבינות ויין, בירה או שוקולד, בחושך מוחלט!
BlackOut היא מסעדת החושך היחידה בארץ. במהלך הביקור במסעדה תיפרדו מחוש הראייה ובעקבות כך חושים אחרים יתחדדו. כל המלצרים במסעדה עיוורים או ליקויי ראייה.
כשלא אוכלים עם העיניים הטעמים והריחות מקבלים עוצמות חדשות וחושים רדומים מתעוררים לחיים. כשלא רואים כלום, רואים כל כך הרבה. הנכם מוזמנים לחוויה קולינרית מיוחדת במינה!
רוצים לרכוש שובר מתנה?
- הסדנאות מתקיימות כ-4 פעמים בחודש בשעות הערב.
- על שובר המתנה יופיע טלפון להזמנת מקומות בתאריך הרצוי, על בסיס מקום פנוי.
- לרכישת שובר לתאריך ספציפי יש לתאם מראש את התאריך בטרם רכישת השובר.
המסעדה כשרה.
שימו לב: הסדנה נערכת בחושך מוחלט והכניסה למקום עם פלאפון, שעון המפיץ אור או כל אמצעי תאורה אחר אסורה (לפני הכניסה תוכלו לקבל מפתחות לתאים אישיים לחפצים) כמו כן, הסדנה נערכת בשפה העברית ויש לעדכן מראש בתיבת המסרים על אלרגיות ורגישיות.
בחושך מוחלט ובחוויית עיוורון מחדד חושים, קונדיטורית מקצועית ומדריכים עיוורים או לקויי ראייה מזמינים את המשתתפים לעולם המרתק של השוקולד.
נפרדים מחוש הראיה ומאפשרים ליתר החושים להתחדד בעלטה!
ללמוד על תרבות היין בישראל ובעולם, לגלות טעמים חדשים ולפרוץ את גבולות החושים.
רזי עולם היין נחשפים בסדנה חווייתית, מהנה ויחידה מסוגה.
בואו לטעום 'טעימה עיוורת' ממגוון יינות מקומיים בליווי גבינות בוטיק וללמוד על תרבות היין בארץ ובעולם… בעלטה מוחלטת!
תוך כדי היכרות עם מאפייני היין ומושגי יין בסיסיים, תעוררו את חוש הטעם והריח ותתנו חופש לעיסוקי היומיום ולהרגלים המוכרים.
את הסדנה מעבירה סומלייה (אוצרת יין) יחד עם צוות מדריכים עיוורים / לקויי ראייה שישתפו אתכם בסיפורי חייהם מעוררי ההשראה.
משך הסדנה: כשעה ורבע.
- ההשתתפות בסדנה מגיל 18 ומעלה ומותנית בהצגת תעודה מזהה.
- הסדנה מיועדת לקהל הרחב ואינה מצריכה ידע מוקדם או הבנה בתחום.
מי לא אוהב בירה? לכל אחד יש את האחת שלו. הבירה שמביאה איתה את הטעם המוכר, הצונן והנעים. אבל השאלה היא – עד כמה אתם יודעים על בירה?
מרכז 'נא לגעת' בשיתוף עם מנו וינו, מזמינים אתכם לסדנה חווייתית ומהנה בה יפתח בפניכם עולם שלם שבו תלמדו על תהליכי הייצור השונים, על משתנים גיאוגרפיים ותרבותיים והשפעתם על הטעם, הצבע ועל אופי הבירות השונות, על מקורות השמות השונים של הבירות שכולנו מכירים ואפילו מספר מיתוסים על בירות שנועדו להתנפץ.
בסדנה תתנסו בטעימה עיוורת ממגוון בירות מקומיות ומרחבי העולם, אשר כל טעימה תיקח אתכם למחוזות אחרים בגבולות הטעם והחושים.
הטעימות מלוות בנשנושים (כאלה שבאים טוב ליד הבירה) ומתקיימות בעלטה מוחלטת המאפשרת לחושי הטעם והריח להתחדד.
הסדנה מזמנת למשתתפים הצצה והתנסות בעולם העיוורון, במפגש הממחיש באופן בלתי אמצעי כיצד רוח האדם מאפשרת להתמודד עם האתגרים השונים המלווים אותם בחיי היום יום.
הסדנה בהנחייתו המקצועית של מומחה אלכוהול ומיקסולוג ובליווי מדריכים עיוורים ולקויי ראייה.
משך הסדנה: כשעה וחצי.
המרכז הוא בית לתאטרון, למסעדת החושך בלאקאאוט, למתחם האירועים קפיש ולמרכז סדנאות.
נא לגעת מהווה מודל חדשני בכל הנוגע לשילוב אנשים עם מוגבלויות בחברה, ומעניק במה למפגש שיוויני בין אנשים חרשים, אנשים עיוורים ואנשים חרשים-עיוורים לבין הקהל הרחב.
לקוחות מספרים על...
טוב מאוד
תודה רבה אלה ☺☻
תודה רבה אלה☺☻
אין מקום חבל לזמן הקרוב חבל שהזמנתי
מתנה מושלמת , ממש נהננו
שירות טוב. עמידה בזמנים. מקווה שניתן יהיה לממש השובר במגבלות הקורונה. תודה.
מסעדה והצוות מצויין ההצגה קצת נמשכת וחלשה
חויה פשוט מדהימה! נהנינו מכל רגע ומחכים לחזור שוב אך הפעם רק למסעדה בשעה 21:00 על מנת שנוכל להעמיק את החוייה הזו. האוכל היה טעים, הקינוח בהפתעה היה הקינוח הכי טעים שאכלתי מזה המון זמן!! מלצרים מקסימים, הצגה נהדרת - "ילדים חורגים לאלוקים". ממליצה בחום לכל מי שמתלבט, חוויה יחודית ונדירה! תודה לכם!!
היה מדהים אך בהודעה שקיבלתי לטלפון נאמר לי להגיע ב22:00 ולכן פיספסתי את ההצגה כי לא ידענו שצריך להגיע לפני
שלום שי, השובר שנרכש עבורך היה עבור סדנת טעימות יין וגבינות בלבד. נשמח לראותך באחת ההצגות שלנו בעתיד. מרכז נא לגעת
האתר מציע מגוון מתנות מעוניינות ומקוריות, הבחירה והגישה נוחות מאוד, זו פעם ראשונה שרכשת דרך האתר, בשמחה ארכוש שוב :-)
תודה רבה דודי! מקווים לראות אותך שוב. מרכז נא לגעת.
חוויה מלמדת,אנשים מדהימים,הכל היה מצויין
שלום זופיה, שמחים מאוד שנהנית מהחוויה. מקווים לראות אותך שוב. מרכז נא לגעת.
לקחתי את בן זוגי למסעדת בלק-אאוט לכבוד יום השנה שלנו. שמעתי עליה הרבה ביקורות טובות וגם חשבתי שזו תהיה חוויה חד פעמית, לנסות להרגיש איך מנתנהלים ללא חוש ראייה. היכולת להשתמש בחושים האחרים שלנו כדי לתפקד היא בהחלט משימה לא פשוטה. כשהגענו לפתח המסעדה, קיבל אותנו מלצר שהציג בפנינו תפריט. אחת מהאפשרויות בתפריט היתה "תפריט הפתעה", שזה בעצם מנות מומלצות שהשף בוחר עבורכם. אם אתם לא מקובעים באוכל, בחירה בתפריט ההפתעה, יכולה להעצים את כל המסתורין שאופף את המסעדה. כשהמלצר הגיש לנו את המנה הראשונה, לקח לנו מספר דקות רק לאתר את המזלג והסכין ולאחר מספר נסיונות, שנינו נכנענו והעברנו לאכילה בידיים. וזה החלק הכי כיף - אתם יכולים להתלכלך כאוות נפשכם ואף אחד לא רואה דבר! אז בקיצור, אני ממליצה בחום על המסעדה הזאת, וחוצמזה שאין כמו יפו בלילות, וזו הזדמנות מצויינת להסתובב בעיר הקסומה הזאת
אין מקום חבל לזמן הקרוב חבל שהזמנתי
מתנה מושלמת , ממש נהננו
היה מדהים אך בהודעה שקיבלתי לטלפון נאמר לי להגיע ב22:00 ולכן פיספסתי את ההצגה כי לא ידענו שצריך להגיע לפני
שלום שי, השובר שנרכש עבורך היה עבור סדנת טעימות יין וגבינות בלבד. נשמח לראותך באחת ההצגות שלנו בעתיד. מרכז נא לגעת