הקהל המקומי, כך הרגשנו, מבקש כבר זמן־מה לחיות בריא. ליהנות ממשקאות טבעיים, המגיעים ישירות מן האדמה. הרצון לתמוך בתוצרת המקומית מתחזק, ועמו גם הערך לחשיבה הסביבתית.
כשהכרנו בבית קפה השכונתי בו עבדנו, התבקשנו למצוא פתרון תפעולי ויצירתי להכנת משקאות קרים על בסיס תה וחליטת צמחים. ומכאן, הדרך למוצר הייתה קצרה.
השמועה על תמצית תה החדשה התפשטה ברחבי העיר כאש בשדה קוצים. התחלנו לקבל פניות רבות מבתי עסק רבים וכיום את המוצרים שלנו ניתן למצוא במגוון בתי קפה, ברים ומסעדות בתל אביב והמרכז.