איך להכין מגש פירות

חומרים נדרשים:

פירות העונה צבעוניים- אבטיח חובה.

סכין חדה

מגש פלסטיק חד"פ קשיח

קולפן

כפית עיגולים

קיסמים

דגלון

 

שלבי הכנה:

שלב 1- שטפו היטב את הפירות

שלב 2- חתכו קצה אחד של האבטיח וצרו את צורת לוע הכריש ע"י חיתוך פרוסה משולשת ועבה

שלב 3- קלפו מעט את הפינות שנותרו

שלב 4- חיתכו משולשים סביב לוע הכריש , כך שיווצרו שיניים חדות

שלב 5- הוציאו את תוכן האבטיח בעזרת כפית עיגולים, תוך כדי יצירת עיגולים מהאבטיח והניחו בקערה

שלב 6- חתכו קצה אחד של המנגו , מן הקצה חתכו קצה וחתכו קוביות קך שישארו על הקליפה

            (חתיכה שתשמש כסירה). את מה שנותר קלפו וחתכו לקוביות

שלב 7- בקערה נפרדת ערבבו את מילוי האבטיח שכולל :

חלק מעיגולי האבטיח, ענבים ענבים שחורים וקוביות מנגו

שלב 8: מלאו את לוע האבטיח בעיגולי האבטיח שנותרו ולאחר מכן הובסיפו את המילוי הפערות שערבבתם

שלב9 : חתכו פרוסת אבטיח מהחלק הנותר וחצו לשניים. אחת החתיכות תשמש כסנפיר גב הכריש

שלב 10: את הסנפיר חברו לגוף הכריש בעזרת נעיצת קיסמים

שלב 11: הניחו את הכריש שנוצר במרכז המגש

שלב 12: פזרו בצורה אסתטית סביב הכריש כנבים שחורים

שלב: 13: נעצו את הדגלון בחתיכת המנגו שחתכנו לקוביות שנשארו הקליפה והניחו כסירה ליד הכריש

שלב 14: בתאבון!!!!

 

טיפים:

חשוב שיהיו צבעים שהנגודיות בינהם גבוהה על מנת להקנות מראה מרשים

כדאי לוודא קודם שהאדם המקבל אוהב אבטיח😊

כשהמגש מוכן כדאי לעטוף בצלופן שקוף , כך שיראו את הפירות ואף לקשור סרט סאטן.

 

כתבה ויצרה: שירית בואנו

חומרים נדרשים:

פירות העונה צבעוניים- אבטיח חובה.

סכין חדה

מגש פלסטיק חד"פ קשיח

קולפן

כפית עיגולים

קיסמים

דגלון

 

שלבי הכנה:

שלב 1- שטפו היטב את הפירות

שלב 2- חתכו קצה אחד של האבטיח וצרו את צורת לוע הכריש ע"י חיתוך פרוסה משולשת ועבה

שלב 3- קלפו מעט את הפינות שנותרו

שלב 4- חיתכו משולשים סביב לוע הכריש , כך שיווצרו שיניים חדות

שלב 5- הוציאו את תוכן האבטיח בעזרת כפית עיגולים, תוך כדי יצירת עיגולים מהאבטיח והניחו בקערה

שלב 6- חתכו קצה אחד של המנגו , מן הקצה חתכו קצה וחתכו קוביות קך שישארו על הקליפה

            (חתיכה שתשמש כסירה). את מה שנותר קלפו וחתכו לקוביות

שלב 7- בקערה נפרדת ערבבו את מילוי האבטיח שכולל :

חלק מעיגולי האבטיח, ענבים ענבים שחורים וקוביות מנגו

שלב 8: מלאו את לוע האבטיח בעיגולי האבטיח שנותרו ולאחר מכן הובסיפו את המילוי הפערות שערבבתם

שלב9 : חתכו פרוסת אבטיח מהחלק הנותר וחצו לשניים. אחת החתיכות תשמש כסנפיר גב הכריש

שלב 10: את הסנפיר חברו לגוף הכריש בעזרת נעיצת קיסמים

שלב 11: הניחו את הכריש שנוצר במרכז המגש

שלב 12: פזרו בצורה אסתטית סביב הכריש כנבים שחורים

שלב: 13: נעצו את הדגלון בחתיכת המנגו שחתכנו לקוביות שנשארו הקליפה והניחו כסירה ליד הכריש

שלב 14: בתאבון!!!!

 

טיפים:

חשוב שיהיו צבעים שהנגודיות בינהם גבוהה על מנת להקנות מראה מרשים

כדאי לוודא קודם שהאדם המקבל אוהב אבטיח😊

כשהמגש מוכן כדאי לעטוף בצלופן שקוף , כך שיראו את הפירות ואף לקשור סרט סאטן.

 

כתבה ויצרה: שירית בואנו

אנחנו אוהבים לפנק ברעיונות מעולים ובחדשות על מבצעים ישר למייל. שנרשום אותך?