סדנת קונדיטוריה צרפתית

12.01 שעה 18:30- סדנת פטיסרי קלאסי

14.01 שעה 18:30- לא על המקרון לבדו

26.01 שעה 18:30 - סודות ששומרים לשמרים

28.01 שעה 18:30 - סדנת טארטים ובצק פריך

6.02 שעה 18:30 - סדנת בצק רבוך

סדנת פטיסרי קלאסי:

נלמד להכין את הקינוחים הצרפתיים הקלאסיים, בשילוב מרקמים וטעמים מעט מודרניים יותר שמשדרגים את הקלאסיקה לרמה הגבוהה ביותר.

מה נלמד להכין בסדנה?

  • פחזניות ביס - בצק רבוך, קראמבל, קרמו קפה, קציפת בוטנים
  • פיננסיה - עוגיות פיננסיה פיסטוק ופטל
  • טארטלט - בצק פריך, פטיסייר עשיר ופירות העונה
  • מילפיי אגוזי לוז - בצק עלים מקורמל, פרלינה לוז, מוסלין לוז

 

לא על המקרון לבדו:

נלמד להכין מקרונים בדרכים שונות, לצד מילויים משובחים ומעניינים

מה נכין בסדנה?

  • מקרון קרמל מלוח ממרנג צרפתי
  • מקרון פסיפלורה ממרנג איטלקי
  • עוגת מקרון פירות וקרם פטל ממרנג איטלקי

 

סודות ששומרים לשמרים:

סדנא מיוחדת שכולה ניחוחות שמרים מתוקים ומלוחים.

מה נכין בסדנה?

  • קראנץ שוקולד ואגוזי לוז
  • בריוש מדופדף במילוי פסטו
  • קווין אמאן
  • הבריוש הסודי של נעה

 

סדנת טארטים ובצק פריך:

בכל פטיסרי טובה יש לפחות קינוח אחד עם בצק פריך מושלם.
בסדנה זו נלמד להכין בצק פריך משני סוגים, במגוון מילויים וטעמים מנצחים.

 

מה נכין בסדנה?

טארט שוקולד מודרני - בצק פריך, קרמו שוקולד, גנאש שוקולד בזילוף מיוחד
טארטלט של קרם שקדים, קרם פטל וקציפת קסיס
קינוח פרח - סבלה אגוזי לוז, מוס וניל, גנאש שוקולד מוקצף