השוק, אשר הוקם בסוף המאה ה-19 הוא אחד משווקי הפשפשים הראשונים בעולם.
עם נציגים מהמטבח התורכי, הבלקני, הצפון אפריקאי והמזרח אירופאי, זהו כור היתוך של קולינריה בינלאומית.
באזור ישנו תמהיל מיוחד בין היסטוריה ומסורת לבין בתי קפה בוטיק, פאבים, מעדניות, חנויות עיצוב וגלריות. עם למעלה מ-3.5 מליון מבקרים בשנה, זהו אחד האתרים החמים והפופולריים ביותר בישראל.
את האוכל הנפלא נתבל בסיפורים מרתקים, ומפגשים אנושיים, שיזכירו לנו, כדברי השיר כי "זוהי יפו, שחודרת כמו יין לדם".
הסיור כולל 6 תחנות קולינריות שונות והוא תוכנן בקפידה לכלול פולקלור, אוכל ומסורת רבת שנים.
משך הסיור: כשעתיים.
הסיור מתקיים בימי חמישי בין השעות 12:30-14:30. ניתן לתאם מועד אישי לקבוצות.
* אם ישתתפו תיירים, הסיור יועבר באנגלית.