ספר מתכונים טעמים של שוק מורכב ממספר פרקים כאשר כל פרק בספר, מוקדש לאחד השווקים המרכזיים בארץ, כשבכל שוק נבחרו בקפידה, שפים או בשלנים שחיים את השוק ומכירים אותו כאת כף ידם ולעיתים, אף פועלים בתוכו. אותם שפים ליקטו עבורנו מתכונים, שמייצגים בצורה האותנית ביותר את השוק שלהם.
השווקים שנבחרו לספר, פזורים גיאוגרפית מצפון לדרום ובה בעת, גם הם מסע בזמן. משווקים אותנטיים בני מאות שנים כמו תרשיחא, רמלה ועכו ועד לשוק הנמל העדכני בתל אביב.
ללא ספק המתכונים שבספר יגרמו לכם לרצות לארח את יקיריכם ולהגיש להם את המנות שכבר הכנתם מספר המתכונים. כמו בכל שוק, אין כמו להוסיף גבינות איכותיות בסוגים שונים המשדרגים כל ארוחה. לכן דאגנו שגם את הגשת הגבינות תוכלו לעשות בסטייל.
תכולת המתנה:
- ספר מתכונים טעמים של שוק - מיטב השפים מסיירים בשווקי ישראל ומגישים מתכונים עונתיים וקלים.
- סט יוקרתי להגשת גבינות המורכב מקרש עץ אגוז עם פלטת חרסינה שחורה להנחת הגבינות עליה, ו-3 סכיני חיתוך לגבינות רכות וקשות.
- המתנה מגיעה ארוזה בקופסת Bon Apetit שלנו, עם סרט סטן וכרטיס ברכה מהודר.
בתאבון!