חומרים נדרשים:
פירות העונה צבעוניים- אבטיח חובה.
סכין חדה
מגש פלסטיק חד"פ קשיח
קולפן
כפית עיגולים
קיסמים
דגלון
שלבי הכנה:
שלב 1- שטפו היטב את הפירות
שלב 2- חתכו קצה אחד של האבטיח וצרו את צורת לוע הכריש ע"י חיתוך פרוסה משולשת ועבה
שלב 3- קלפו מעט את הפינות שנותרו
שלב 4- חיתכו משולשים סביב לוע הכריש , כך שיווצרו שיניים חדות
שלב 5- הוציאו את תוכן האבטיח בעזרת כפית עיגולים, תוך כדי יצירת עיגולים מהאבטיח והניחו בקערה
שלב 6- חתכו קצה אחד של המנגו , מן הקצה חתכו קצה וחתכו קוביות קך שישארו על הקליפה
(חתיכה שתשמש כסירה). את מה שנותר קלפו וחתכו לקוביות
שלב 7- בקערה נפרדת ערבבו את מילוי האבטיח שכולל :
חלק מעיגולי האבטיח, ענבים ענבים שחורים וקוביות מנגו
שלב 8: מלאו את לוע האבטיח בעיגולי האבטיח שנותרו ולאחר מכן הובסיפו את המילוי הפערות שערבבתם
שלב9 : חתכו פרוסת אבטיח מהחלק הנותר וחצו לשניים. אחת החתיכות תשמש כסנפיר גב הכריש
שלב 10: את הסנפיר חברו לגוף הכריש בעזרת נעיצת קיסמים
שלב 11: הניחו את הכריש שנוצר במרכז המגש
שלב 12: פזרו בצורה אסתטית סביב הכריש כנבים שחורים
שלב: 13: נעצו את הדגלון בחתיכת המנגו שחתכנו לקוביות שנשארו הקליפה והניחו כסירה ליד הכריש
שלב 14: בתאבון!!!!
טיפים:
חשוב שיהיו צבעים שהנגודיות בינהם גבוהה על מנת להקנות מראה מרשים
כדאי לוודא קודם שהאדם המקבל אוהב אבטיח😊
כשהמגש מוכן כדאי לעטוף בצלופן שקוף , כך שיראו את הפירות ואף לקשור סרט סאטן.
כתבה ויצרה: שירית בואנו
חומרים נדרשים:
פירות העונה צבעוניים- אבטיח חובה.
סכין חדה
מגש פלסטיק חד"פ קשיח
קולפן
כפית עיגולים
קיסמים
דגלון
שלבי הכנה:
שלב 1- שטפו היטב את הפירות
שלב 2- חתכו קצה אחד של האבטיח וצרו את צורת לוע הכריש ע"י חיתוך פרוסה משולשת ועבה
שלב 3- קלפו מעט את הפינות שנותרו
שלב 4- חיתכו משולשים סביב לוע הכריש , כך שיווצרו שיניים חדות
שלב 5- הוציאו את תוכן האבטיח בעזרת כפית עיגולים, תוך כדי יצירת עיגולים מהאבטיח והניחו בקערה
שלב 6- חתכו קצה אחד של המנגו , מן הקצה חתכו קצה וחתכו קוביות קך שישארו על הקליפה
(חתיכה שתשמש כסירה). את מה שנותר קלפו וחתכו לקוביות
שלב 7- בקערה נפרדת ערבבו את מילוי האבטיח שכולל :
חלק מעיגולי האבטיח, ענבים ענבים שחורים וקוביות מנגו
שלב 8: מלאו את לוע האבטיח בעיגולי האבטיח שנותרו ולאחר מכן הובסיפו את המילוי הפערות שערבבתם
שלב9 : חתכו פרוסת אבטיח מהחלק הנותר וחצו לשניים. אחת החתיכות תשמש כסנפיר גב הכריש
שלב 10: את הסנפיר חברו לגוף הכריש בעזרת נעיצת קיסמים
שלב 11: הניחו את הכריש שנוצר במרכז המגש
שלב 12: פזרו בצורה אסתטית סביב הכריש כנבים שחורים
שלב: 13: נעצו את הדגלון בחתיכת המנגו שחתכנו לקוביות שנשארו הקליפה והניחו כסירה ליד הכריש
שלב 14: בתאבון!!!!
טיפים:
חשוב שיהיו צבעים שהנגודיות בינהם גבוהה על מנת להקנות מראה מרשים
כדאי לוודא קודם שהאדם המקבל אוהב אבטיח😊
כשהמגש מוכן כדאי לעטוף בצלופן שקוף , כך שיראו את הפירות ואף לקשור סרט סאטן.
כתבה ויצרה: שירית בואנו